woensdag 23 december 2009

Wegwezen

Weet je wat wij eens zouden moeten doen?
Naast dat we allemaal naar de kamer van koophal moeten, moeten we ook iets anders.
We moeten nou namelijk echt eens weg uit Afghanistan. We hadden er überhaupt niet eens naar toe moeten gaan!

Terwijl wij ons de afgelopen jaren druk hebben gemaakt om Laura dekker, de toppers, een witte kerst, gekleurde pieten, Marc Marie die een pruik draagt en Jan Peter die valt van een skateboard zijn er in Afghanistan al veel te veel doden gevallen.
En het erge eraan is nog dat je wel altijd hoort over doden aan 'onze' kant, maar niet aan de andere kant. Vandaag is daarin verandering gekomen, bekend is namelijk geworden dat er door 'onze' schuld alleen al 80 burgers omgekomen zijn...
Waar zijn we dan mee bezig?! Vrede bewaren is op manier niet aan de orde.. Vrede is ook niet af te dwingen, vrede moet natuurlijk komen en dat is zelfs moeilijk. Vrede moet je willen en dat is voor velen moeilijk.
Laten we er gewoon ophoepelen en laat ze proberen zelf vrede te vinden, ik denk dat ze ons daar echt niet voor nodig hebben.

Oh ja en nog iets leuks! Mijn dorpje is in het nieuws!!! Er is een boot vastgelopen geweest op de ijsel bij westervoort. Aboluut niet interessant, maar toch leuk dat hierdoor het dorp dat tot 3 keer toe is gebombardeerd tot de slechtste gemeente van Nederland en wel te verstaan mijn dorpje in het nieuws komt... I just love it!

Groetjes van de broer van het goudelokte lentekind

Geen opmerkingen:

Een reactie posten